Carregando...
    • Oudestraat 212, 8261 CA Kampen
    • Oudestraat 212, 8261 CA Kampen
      segunda-feira 15-09-2025:08:30-12:30, 13:30-18:00terça-feira 16-09-2025:08:30-12:30
      quarta-feira 17-09-2025:08:30-12:30, 13:30-18:00quinta-feira 18-09-2025:08:30-12:30, 13:30-18:00
      sexta-feira 19-09-2025:08:30-12:30, 13:30-18:00sábado 20-09-2025:08:30-17:00
      domingo 21-09-2025:fechadosegunda-feira 22-09-2025:08:30-12:30, 13:30-18:00
      terça-feira 23-09-2025:08:30-12:30quarta-feira 24-09-2025:08:30-12:30, 13:30-18:00
      quinta-feira 25-09-2025:08:30-12:30, 13:30-18:00sexta-feira 26-09-2025:08:30-12:30, 13:30-18:00
      sábado 27-09-2025:08:30-17:00domingo 28-09-2025:fechado
    • Oudestraat 212, 8261 CA Kampen
      segunda-feira 15-09-2025:08:30-12:30, 13:30-18:00terça-feira 16-09-2025:08:30-12:30
      quarta-feira 17-09-2025:08:30-12:30, 13:30-18:00quinta-feira 18-09-2025:08:30-12:30, 13:30-18:00
      sexta-feira 19-09-2025:08:30-12:30, 13:30-18:00sábado 20-09-2025:08:30-17:00
      domingo 21-09-2025:segunda-feira 22-09-2025:08:30-12:30, 13:30-18:00
      terça-feira 23-09-2025:08:30-12:30quarta-feira 24-09-2025:08:30-12:30, 13:30-18:00
      quinta-feira 25-09-2025:08:30-12:30, 13:30-18:00sexta-feira 26-09-2025:08:30-12:30, 13:30-18:00
      sábado 27-09-2025:08:30-17:00domingo 28-09-2025:
      • balcão
        • dinheiro a vista
        • terminal de pagamento
    • informações sobre alérgenos e nutrição podem ser solicitadas por telefone durante o horário de funcionamento via +31 38 331 3678

      • carne de caça §


        • Filet canard tam §

          Tamme eend levert smakelijk vlees, is meer neutraal van smaak dan wilde eend.

          € 4,25 / 100 g

          grama
        • Hazenachterbout §

          ongeveer 350 gr per stuk.

          € 2,50 / 100 g

          grama
        • Hazenpepervlees §

          Hazenpeper is typisch een gerecht voor liefhebbers van wild.

          € 3,35 / 100 g

          grama
        • Hazenrugfilet §

          Hazenrugfilet is het mooiste gedeelte van de haas, is donkerrood van kleur en heeft een eigen karakteristieke smaak.

          € 6,95 / 100 g

          grama
        • Herten goulashvlees §

          In blokjes gesneden mager vlees van het hert.

          € 2,50 / 100 g

          grama
        • Hertenbiefstuk §

          Hertenbiefstuk is het meest bekende en meest gegeten stukje hertenvlees. Het wordt gesneden van de bovenbil, het spierstuk of de dikke lende.

          € 4,95 / 100 g

          grama
        • Konijnachterbout tam §

          De achterbouten van het konijn zijn mager en hebben tamelijk stevig vlees. Je kunt ze het beste stoven dan komt de smaak het mooist tot zijn recht.

          € 2,35 / 100 g

          grama
        • Reebiefstuk §

          Het vlees van het ree is mager, fijn van structuur en delicaat van smaak.

          € 8,90 / 100 g

          grama
        • Reerug §

          De reerug is eigenlijk de entrecote van het ree. Uit het vlees zijn de rugwervels en ribbetjes niet verwijderd. Het vlees is botermals en snel klaar.

          € 6,35 / 100 g

          grama
        • Wild zwijnbiefstuk §

          Wildzwijn biefstuk is lekker. Het vlees bevat in tegenstelling tot 'gewoon' varkensvlees weinig verzadigd vet en past goed in een cholesterolverlagende eetstijl.

          € 5,95 / 100 g

          grama
        • Wild zwijngoulashvlees §

          In blokjes gesneden vlees van het zwijn.

          € 3,50 / 100 g

          grama
        • Wilde eend §

          Vers wild van de hoogste kwaliteit.

          € 16,50 / peça

          peça
        • Wilde eendenborstfilet §

          Ambachtelijk gesneden eendenborstfilet van de wilde eend.

          € 4,90 / 100 g

          grama
      • carne de vaca §


        • Bieflap §

          Bieflappen, ook wel baklappen genaamd, zijn van de magere rundvleesdelen gesneden, maar zijn geen biefstuk. Kort om en om bakken is het lekkerst. Het vlees kan zowel gaar als rosé gegeten worden.

          € 2,55 / 100 g

          grama
        • Duitse biefstuk §

          Het vlees voor deze uitzonderlijk lekkernij wordt gesneden van de biefstuk (beste kwaliteit) of de rosbiefdelen. Volgens Duits recept moet het vlees fijngehakt worden. De stukjes die dan overblijven zijn onregelmatig van vorm, maar verliezen door deze werkwijze niet aan kwaliteit. De kruiding is per slager verschillend, maar is pittig en er wordt vaak knoflook gebruikt. De Duitse biefstuk wordt tot een bal gekneed en zo gebakken. Kneed niet te lang want dan kneed je de eiwitten los en dan kan het vlees taaier worden.

          € 2,10 / peça

          peça
        • Haasbiefstuk §

          Haasbiefstuk is de meest malse biefstuk die we kennen. De biefstuk snel om en om bakken.

          € 7,20 / 100 g

          grama
        • Hamburger XL §

          Een hamburger van rundvlees.

          € 2,50 / peça

          peça
        • Kogelbiefstuk §

          Kogelbiefstuk wordt gesneden van het zachtste deel, de kogel van de bovenbil of van de kogel van het spierstuk. Kogelbiefstuk is nog malser dan biefstuk.

          € 4,35 / 100 g

          grama
        • Magere lendelappen §

          Lendelappen zijn lapjes die van de dunne lende gesneden worden. Heerlijke runderlappen met een klein vet randje wat de smaak ten goede komt.

          € 2,35 / 100 g

          grama
        • Magere riblappen §

          Dikke riblappen zijn van alle stooflappen de meest malse. Wanneer je het lang stooft dan ontstaat het zogenaamde draadjesvlees. Riblappen, trouwens alle stooflappen, zijn bij uitstek geschikt voor het maken van een ouderwets lekker jus. Schraap daartoe de aanbaksels in de pan los en maak daarna de jus af.

          € 2,15 / 100 g

          grama
        • Mergpijp §

          Het mergpijpje is een runderbeen gezaagd van de bovenpoot van de koe. Ideaal om te gebruiken voor een heerlijke bouillon.

          € 1,00 / peça

          peça
        • Ossenstaart §

          Ossenstaart is, zoals de naam al aangeeft, het staartgedeelte. Gebruik de ossenstaart om er een stoofschotel van te maken of een bouillon van te trekken.

          € 7,75 / 500 g

          grama
        • Rosbief §

          Rosbief is een groot stuk rundvlees, gesneden van een mager spierdeel van het rund. Rosbief kan zijn gesneden van de dunne of dikke lende, het staartstuk, de bovenbil, de platte bil, het bloemstuk of de muis.

          € 2,75 / 100 g

          grama
        • Runderentrecôte §

          Entrecôte is een hoogwaardig stuk vlees gesneden van de dunne lende en heeft een klein vetrandje. De entrecôte smaakt het beste als hij net niet helemaal gaar is.

          € 3,50 / 100 g

          grama
        • Runderhacheevlees §

          Hacheevlees is gesneden van de onderrib (hals). Om gaar en zacht te worden heeft het vlees een langere bereidingstijd nodig.

          € 2,20 / 100 g

          grama
        • Runderlever §

          Runderlever is iets stugger dan varkens-, lams- of kalfslever. Runderlever is orgaanvlees dat vroeger bij voorkeur werd gebakken en gegeten als remedie tegen bloedarmoede. Runderlever mag niet te hard en te lang gebakken worden anders wordt het vrij droog. De lever wordt daarom vaak doorregen met repen vers vet spek.

          € 1,25 / 100 g

          grama
        • Runderpoulet §

          Zacht soepvlees.

          € 2,25 / 100 g

          grama
        • Rundersaucijs §

          eigengemaakte verse runderworst.

          € 1,75 / peça

          peça
        • Schenkel met been §

          Schenkels worden gebruikt in stoofschotels en bouillon. Schenkel is de benaming voor een vleesproduct afkomstig van de poot van runderen en andere viervoetige dieren. Schenkels worden horizontaal uitgesneden en bestaan uit een vleesdeel en een mergdeel.

          € 4,35 / 300 g

          grama
        • Staartstuk (Picanha) §

          Het staartstuk behoort tot de fijnste en meest smakelijke delen van het rund. Het is een driehoekig stuk, bedekt met een vetlaagje.

          € 2,75 / 100 g

          grama
        • Sucadelap §

          Een sucadelap ontleent zijn naam, smaak en structuur aan het peesje door het vlees. Sucadelapjes zijn gesneden van de schouder. Het peesje lijkt na bereiding op sukade ( geconfijt fruit) en is ook eetbaar.

          € 2,45 / 100 g

          grama
      • carne de porco §


        • Dikke vleesribben §

          Aan de voorkant van de varkensbuik zitten een aantal kleine ribbetjes die apart worden losgesneden om als krabbetjes dienst te doen. Ze kunnen gegrild, gebakken of gekookt gegeten worden.

          € 0,95 / 100 g

          grama
        • Gemarineerde karbonade §

          Gemarineerde karbonades zijn zeer geschikt om te braden of te grillen, ze blijven lekker sappig.

          € 3,50 / peça

          peça
        • Haaskarbonade §

          Haaskarbonade is de meest magere karbonadesoort. Haaskarbonade is wat duurder dan andere karbonaden. Het mooie blanke vlees is sappig en vol van smaak.

          € 3,25 / peça

          peça
        • Hamlap §

          Hamlappen komen van de achterham en zijn de meest malse varkenslappen. Als u voor het bakken de lappen met bloem bestuift, levert dat een licht gebonden en lekkere bruine jus op.

          € 1,35 / 100 g

          grama
        • Hamschijf §

          Hamschijf wordt ook verkocht als ‘hips’ en in Duitsland als ‘Eisbein’. ‘Eisbein’ is licht gepekeld. Hamschijf smaakt gekookt of gesudderd goed bij stamppotten en maaltijdsoepen. Het onderste gedeelte van het vlees is uitstekend geschikt voor soep.

          € 0,85 / 100 g

          grama
        • Magere speklappen §

          Speklappen zijn afkomstig van het buikspek van het varken. Het buikspek is de magerste speksoort.

          € 2,50 / peça

          peça
        • Magere varkenslappen §

          Varkenslap komt uit de schouder van het varken. Braad de varkenslap aan en sudder deze gaar op een laag vuur.

          € 1,25 / 100 g

          grama
        • Procureurlap §

          De procureurlap is een schouderkarbonade zonder been. Het is een doorregen lapje wat gaar gegeten moet worden. De procureur kan ook aan een stuk gebraden worden. In de zomer wordt de procureurlap wat dunner gesneden. Een populair product op de barbecue!

          € 1,60 / 100 g

          grama
        • Ribkarbonade §

          Een ribkarbonade, ook wel kotelet genaamd, heeft een ribbeentje. Zonder ribbeentje heet de ribkarbonade een filetlapje. De ribkarbonade is een heerlijk malse en magere karbonade. De ribkarbonade is gesneden van het midden of achterste gedeelte van de karbonadestreng die loopt van kop tot staart over het ruggedeelte. Tip: Snijd het randje vet op enkele plaatsen in om kromtrekken tijdens bakken of grillen te voorkomen.

          € 3,15 / peça

          peça
        • Schouderkarbonade §

          Schouderkarbonade is een karbonade die weinig been bevat.

          € 2,95 / peça

          peça
        • Shoarmavlees §

          Shoarmavlees bestaat uit gekruide reepjes mager vlees. Shoarmavlees is oorspronkelijk altijd gemaakt van lamsvlees. In Nederland wordt vooral varkensvlees gebruikt ter bereiding van shoarma.

          € 1,65 / 100 g

          grama
        • Spareribs, gemarineerd en gegaard §

          Spareribs zijn er voor de echte vleesliefhebber. Wie namelijk spareribs bestelt, kiest voor varkensribben. Gemarineerd zijn spareribs nog lekkerder.

          € 1,85 / 100 g

          grama
        • Spareribs, rauw §

          Deze spareribs zijn vers/rauw en kun je zelf naar smaak marineren en/of bereiden.

          € 7,00 / 500 g

          x 500 g
        • Varkenscordon bleu §

          De cordon bleu is een gemarineerd varkensfiletlapje gevuld met ham en kaas.

          € 4,50 / peça

          peça
        • Varkensfilet §

          Een klassieker. Varkensfilet is op veel manieren te bereiden. In plakjes om en om te bakken, in reepjes te roerbakken of in z'n geheel te braden in de pan of oven.

          € 1,55 / 100 g

          grama
        • Varkensfricandeau §

          Fricandeau is een uiterst mager stuk varkensvlees. Fricandeau mag enigszins rosé gegeten worden.

          € 1,55 / 100 g

          grama
        • Varkenshaas §

          Varkenshaas is een schuin toelopend lang stuk vlees. Snijd de varkenshaas in dikke plakken voor varkensmedaillons. Een gebraden varkenshaasje is rosé te eten.

          € 2,15 / 100 g

          grama
        • Varkenslever §

          Gebakken lever is een goede bron van mineralen en vitaminen én nog lekker ook.

          € 0,75 / 100 g

          grama
        • Varkensnier §

          Varkensnier is een wat minder bekende (orgaan) vleessoort en kan worden gebakken of gestoomd.

          € 0,75 / 100 g

          grama
        • Varkenspoot §

          Een echt ouderwetse topper voor de winterkost. Tegenwoordig een bijna vergeten product. De varkenspoot werd in de winterse stamppotten en soep meegekookt voor het aanwezige zwoerd dat vervolgens als bindmiddel werd gebruikt.

          € 2,00 / peça

          peça
        • Varkenspoulet §

          Varkenspoulet zijn kleine, magere stukjes varkensvlees. Het is uitermate geschikt om te gebruiken als vlees in de bami of nasi.

          € 1,35 / 100 g

          grama
        • Varkensschnitzel §

          Zacht van smaak en zonder vet.

          € 3,10 / peça

          peça
        • Zigeunerschnitzel §

          Een schnitzel met paprika en andere kruiden door het paneermeel.

          € 3,25 / peça

          peça
        • Bourgondische varkensfilet §

          Bourgondisch gekruide varkensfilet.

          € 1,50 / 100 g

          grama
      • frango §


        • Gebraden kipdijrollade §

          Heerlijk sappige kipdijrollade.

          € 2,35 / 100 g

          x 100 g
        • Gegrilde drumstick §

          Gegrilde kippenpoot, ook wel drumsticks genaamd.

          € 1,65 / peça

          peça
        • Gegrilde kip §

          Malse gegrilde kip van hoge kwaliteit met een voortreffelijke smaak.

          € 9,95 / peça

          peça
        • Gegrilde kippenbout §

          Heerlijke malse kippenbout. Gewild op de barbecue en bij de warme maaltijd en laat zich na het garen gemakkelijk afkluiven.

          € 2,75 / peça

          peça
        • Gemarineerde kipfilet §

          Een mals stukje gemarineerde kipfilet. Heerlijk voor op de barbecue.

          € 2,15 / 100 g

          grama
        • Gerookte kipfilet §

          Malse kipfilet gerookt op hout. Gerookte kipfilet is direct te verwerken in een salade of lekker als tussendoor.

          € 2,45 / 100 g

          grama
        • Hele kip §

          Een hele kip. Het vlees is mals en bijzonder mager en wordt opgebonden aangeboden.

          € 0,95 / 100 g

          grama
        • Kipburger §

          Eigengemaakte Kipburger voorgebraden.

          € 1,50 / peça

          peça
        • Kipcordon bleu §

          Mooie plakken kipfilet worden voorzichtig platgeslagen en vervolgens gekruid. Op een helft van de lap gaat een plak kaas en een plak gekookte ham. Daarna wordt de plak dichtgeslagen, vastgestoken met een prikker en gepaneerd.

          € 2,35 / 100 g

          grama
        • Kipdijfilet §

          Kipdijfilet is mager vlees met een klein beetje vet. Het is heel mals en heeft meer smaak dan de gewone kipfilet.

          € 1,35 / 100 g

          grama
        • Kipdrumsticks §

          Het onderste deel van de bout wordt vaak gebakken als klein gegaard hapje of snackje bij de borrel. Ze kunnen echter ook gebruikt worden bij de warme maaltijd.

          € 0,85 / 100 g

          grama
        • Kipfilet §

          De filet is ontdaan van het vel en dus heel mager en mooi blank van kleur. Bak de filet niet te lang door want dan wordt het vlees droog en stug en verliest een belangrijk deel van de smaak. Het vlees is, door de korte bereidingstijd, uitermate geschikt om te wokken en smaakt bijzonder als vleescomponent in de nasi of bami. Maak de dobbelsteentjes of reepjes niet al te klein want dan zijn ze veel te snel gaar.

          € 1,83 / 100 g

          grama
        • Kippenbout §

          De achterpoot van een kip staat bekend als de kippenbout. Hij wordt geleverd met vel en been. Kippenbout is populair op de barbecue en bij de warme maaltijd en laat zich na het garen gemakkelijk afkluiven.

          € 2,65 / peça

          peça
        • Kippenlever §

          De levertjes zijn heel smakelijk als borrelhapje en kunnen ook op de barbecue gebakken worden. Gaar de levertjes altijd voor in warm water of kippenbouillon en bak ze daarna. Ze kunnen voor het bakken eventueel omwikkeld worden met ontbijtspek.

          € 0,75 / 100 g

          grama
        • Kipwienerschnitzel §

          Eigengemaakte voorgebraden kipfiletschnitzel.

          € 2,30 / peça

          peça
        • Soepkip §

          De soepkip is een kip van minimaal 1 jaar oud. De kip is vetter dan de gebruikelijke kip en is juist daardoor ideaal voor het trekken van een heerlijke bouillon.

          € 0,85 / 100 g

          grama
        • Tv-sticks §

          Lekkere gekruide kipsnacks als hapje voor bij de borrel of als tussendoortje.

          € 7,50 / quilo

          quilo
      • vitela §


        • Kalfsoester §

          Kalfsoester is in feite de biefstuk van het kalf. De kalfsoester komt uit het spierstuk, bevat weinig tot geen bindweefsel en heeft een zeer fijne vleesdraad. Een heerlijk mals stukje vlees van superieure kwaliteit.

          € 3,50 / 100 g

          grama
        • Kalfsrib §

          Botermalse kalfsriblappen. Ideaal als lapjes, voor ragout of stoofpotten.

          € 3,35 / 100 g

          grama
        • Kalfsschnitzel §

          Schnitzel is een dun geslagen lapje van de fricandeau. Van deze lapjes wordt de originele Wiener schnitzel gemaakt. Een duidelijk verschil van smaak in het voordeel van de kalfsschnitzel.

          € 3,50 / 100 g

          grama
        • Kalfsvlees §

          Kalfsvlees is zacht, mals en vaak magerder dan rundvlees.
          Daarnaast heeft het een verfijnde smaak. Kalfsvlees is gemakkelijk
          en snel te bereiden.

          € 3,15 / 100 g

          grama
      • carne de carneiro §


        • Lamsbout §

          De lamsbout is afkomstig uit de bilpartij van het lam. Maak het lamsvlees niet al te gaar en bedruip het regelmatig tijdens het bakken. De bout mag van binnen best een beetje rosé blijven dan is hij op z'n lekkerst.

          € 3,25 / 100 g

          grama
        • Lamskotelet §

          De lamskotelet is een lamskarbonade uit de rug van het lam. Lamskotelet is dik en mals en bevat een mooie vetrand die wegsmelt tijdens het bakken en veel smaak geeft.

          € 3,75 / 100 g

          grama
        • Lamsrack §

          Lamsracks, ook wel French racks genaamd, bestaan uit 8 koteletjes of meer, met een 'verdek'. Anders is het een lamscarré. Het is een gedeelte van de rug van het lam, maar zonder het haasje. Als je het rack rond zet is het een lamskroon.Het vlees wordt rosé geserveerd.

          € 4,75 / 100 g

          grama
      • rápido e pronto para cozinhar §


        • Gehaktcordon bleu §

          Het varkensvlees wordt, vermengd met kruiden en het zout, fijn gemalen. Daarna worden de schijven met de hand gevormd of wordt het deeg afgestopt in een kunsstof darm en aangevroren waarna de 'paal' (slagerstaal) wordt gesneden op de snijmachine. Op de plak wordt een een plakje kaas en ham gelegd en vervolgens wordt de schijf dubbel geklapt en worden de randen goed dichtgedrukt. Daarna wordt de gehaktcordonbleu gepaneerd.

          € 1,75 / peça

          peça
        • Grote gehaktballen §

          Heerlijke traditionele gehaktbal. Eén van de meest Hollandse eetgewoontes die we kennen.

          € 1,60 / peça

          peça
        • Katenvlinder §

          Gekruid varkensgehakt omwikkeld met katenspek.

          € 1,30 / peça

          peça
        • Rolladeschijf §

          Gemaakt van grof gemalen varkensvlees en lekkere rolladekruiden. Ook geschikt voor de barbecue.

          € 1,15 / peça

          peça
        • Satéschnitzel §

          Voorgegaarde satéschnitzel van mager varkensvlees met een vulling van een zacht pittige satésaus.

          € 1,95 / peça

          peça
        • Slavink §

          Een slavink bestaat uit gemalen en gekruid varkensvlees dat is omwikkeld met vers mager spek.

          € 1,25 / peça

          peça
        • Tartaartje §

          Een tartaartje is gemaakt van 100% mager rundvlees.

          € 1,50 / peça

          peça
        • Vegetarische groenteburger §

          Vegetarische burger met groenten. Heerlijk tussen een broodje.

          € 2,20 / peça

          peça
        • Vegetarische hamburger §

          € 2,20 / peça

          peça
      • roulades §

        Een rollade van 1 kilo is voor ongeveer 4 personen.


      • picado §


        • Half-om-half gehakt §

          Half-om-half gehakt is gemaakt van varkens- en rundvlees. Ideaal om een oerhollandse gehaktbal van te maken of om rul te bakken voor in de pastasaus.

          € 1,45 / 100 g

          grama
        • Kipgehakt §

          Kipgehakt gekruid.

          € 1,00 / 100 g

          grama
        • Rundergehakt §

          Rundergehakt is gemalen vlees van het rund. Gehakt wordt veel gebruikt in ovenschotels en voor het maken van gehaktballen, gehaktbrood en hamburgers.

          € 1,65 / 100 g

          grama
        • Varkensgehakt §

          Varkensgehakt bestaat volledig uit varkensvlees. Varkensgehakt lijkt vaak wat vetter dan de andere gehaktsoorten. Het voordeel van het zachte vet is dat het gemakkelijk uitbakt en de bal gehakt verlaat. Na het bakken is het vlees daardoor smeuïger en bevat toch minder vet dan voor het bakken.

          € 1,25 / 100 g

          grama
      • salsicha §


        • Balkenbrij §

          Balkenbrij is een oud gerecht dat vooral in het najaar en in de winter wordt gegeten. Een typisch streekgerecht en iedere regio heeft zijn eigen variant. Je kunt het zo eten maar het is ook erg lekker op een plak brood.

          € 1,00 / 100 g

          grama
        • Saucijs §

          Een saucijs is een soort worst gemaakt van gekruid varkensgehakt. Het gehakt wordt bijeengehouden door een natuurlijke darm. De saucijs - waarvan de naam is afgeleid van het Franse woord saucisse - is verwant met de braadworst, zij het dat de saucijs dikwijls korter en iets dikker is. Saucijzen zijn zowel los, als nog aan elkaar verbonden verkrijgbaar. Een saucijs wordt in ongeveer 15 minuten gaar gebakken in een braadpan. Om het knappen van de worst tegen te gaan, wordt geadviseerd de saucijs alvorens deze te bakken, eerst te laten wellen in water. De saucijs kan ook worden bereid op de barbecue of onder de gril.

          € 1,40 / peça

          peça
        • Saucijs tuinkruiden §

          Een saucijs is een soort worst gemaakt van gekruid varkensgehakt. Het gehakt wordt bijeengehouden door een natuurlijke darm. De saucijs - waarvan de naam is afgeleid van het Franse woord saucisse - is verwant met de braadworst, zij het dat de saucijs dikwijls korter en iets dikker is. Saucijzen zijn zowel los, als nog aan elkaar verbonden verkrijgbaar. Een saucijs wordt in ongeveer 15 minuten gaar gebakken in een braadpan. Om het knappen van de worst tegen te gaan, wordt geadviseerd de saucijs alvorens deze te bakken, eerst te laten wellen in water. De saucijs kan ook worden bereid op de barbecue of onder de gril.

          € 1,40 / peça

          peça
        • Verse worst §

          Gehakt vlees dat flink door elkaar gedraaid en gemengd is, dat is de essentie van verse worst. Naast goed vlees vraagt verse worst ook om lekkere kruiden. Van basiskruiden als zout, peper en nootmuskaat, tot smaakmakers die een worst een heel herkenbaar karakter geven zoals kruidnagel, salie, venkel, koriander of jeneverbes.

          € 3,38 / 250 g

          grama
      • chouriço §


        • Rookworst (fijn) §

          Rookworst is een traditioneel Nederlands product van gemalen vlees vermengd met specerijen en zout. Heerlijk in de koude maanden bij winterse maaltijden.

          € 3,75 / 250 g

          grama
        • Rookworst (grof) §

          Rookworst is een traditioneel Nederlands product van gemalen vlees vermengd met specerijen en zout. Heerlijk in de koude maanden bij winterse maaltijden.

          € 4,00 / 250 g

          grama
        • Runderrookworst §

          gemaakt van sappig rundvlees.

          € 4,38 / 250 g

          grama
      • linguiça de fígado §


        • Leverworst (fijn) §

          Fijn gemalen leverworst. Alle ingrediënten worden vooraf gekookt, fijngemalen en met kruiden als peper, gember, kardamom, piment en slagerszout vermengd in een kromme runderdarm afgestopt en vervolgens gegaard. Door het gebruik van slagerszout krijgt de worst haar roze kleur.

          € 1,15 / 100 g

          grama
        • Leverworst (grof) §

          Grof gemalen leverworst. Alle ingrediënten worden vooraf gekookt, fijngemalen en met kruiden als peper, gember, kardamom, piment en slagerszout vermengd in een kromme runderdarm afgestopt en vervolgens gegaard. Door het gebruik van slagerszout krijgt de worst haar roze kleur.

          € 1,25 / 100 g

          grama
      • salsicha fervida §


        • Gekookte worst §

          Gekookte worst is een kookworst van mager varkensvlees. Het product wordt op smaak gebracht met kruiden en na het koken in darm verpakt. Hierna wordt de worst licht gerookt op beuken- en eikenhout.

          € 1,15 / 100 g

          grama
      • salsicha seca §


        • Droge worst §

          Droge worst is een streekgerecht, waarbij de worst na het vullen wordt opgehangen om te drogen. De smaak verschilt afhankelijk van de gebruikte kruiden. Kruidnagel is daarvan de meest gebruikte. Droge worsten worden in Nederland voornamelijk in de Noordelijke kuststreken (Groningen, Friesland, maar ook in Drenthe en Overijssel) gemaakt, omdat daar de luchtvochtigheid geschikt is voor het drogen.

          € 2,45 / 100 g

          grama
        • Halve meter worst §

          Heerlijke gedroogde worst van een halve meter.

          € 2,95 / peça

          peça
      • carnes frias §


      • pacote Ggurmet §


        • Gourmetschotel §

          Een heerlijke combinatie aan vlees voor een gezellig avondje.

          € 9,95 / pessoa

          pessoa
        • Gourmetschotel Luxe §

          Een heerlijke combinatie aan vlees voor een gezellig avondje.

          € 10,95 / pessoa

          pessoa
        • Fondueschotel §

          Een heerlijke schotel voor een gezellig fondue-avond met vrienden of familie.

          € 9,95 / pessoa

          pessoa
      • panela de festa §

        Heerlijke warme hapjes of een warme maaltijd in een handomdraai op tafel. Gemakkelijk, gezellig én gezond. In de grote elektrisch te verwarmen pan bakt u superveilig en vrijwel geurloos, zonder vet of olie.


        • Partypan Kapsalonschotel §

          • partypan gevuld met gebraden shoarma
          • krieltjes
          • paprika
          • kaas
          • tomaten
          • knoflooksaus
          • geschikt voor circa 4 personen

          € 50,00 / peça

          peça
        • Partypan Stamppot §

          • partypan gevuld met drie verschillende stamppotten naar keuze
          • gehaktbal
          • rookworst
          • sparerib
          • koggespek
          • geschikt voor circa 4 personen

          € 50,00 / peça

          peça
        • Partypan Hapjes §

          • partypan gevuld met circa 50 hapjes
          • kipsaté
          • grillworst
          • gehaktballetjes
          • spareribs
          • kipkluifjes
          • koggespek

          € 60,00 / peça

          peça
      • salada §


        • Eierbieslooksalade §

          Je kunt deze salade op een lekker broodje doen (heerlijk bij een kom verse soep) of als borrelhapje gebruiken.

          € 2,00 / 100 g

          grama
        • Kipkerriesalade §

          Een rijkgevulde salade met stukjes kip, appel, knolselderij en ananas in een milde kerriesaus.

          € 2,50 / 100 g

          grama
        • Selleriesalade §

          Een heerlijke frisse salade rijk gevuld met raspstukjes van de Selderijknol, ook wel Sellierieknol genoemd. Deze wordt vermengd met een "mayonaise-achtige" saus.

          € 1,55 / 100 g

          grama
    • Onze maaltijden zijn per 500 gram verpakt, wat voldoende is voor één persoon.

      • molho §


        • Knoflooksaus §

          Met knoflooksaus wordt hoofdzakelijk een variant op de koude saus mayonaise of yogonaise met knoflook als smaakbepaler bedoeld. Aan Nederlandse knoflooksaus wordt vaak peterselie toegevoegd.

          € 1,25 / 100 g

          x 100 g
        • Zigeunersaus §

          Heerlijke pikante saus met peper.

          € 1,25 / 100 g

          x 100 g
        • Kruidenboter §

          Kruidenboter is boter met tuinkruiden zoals peterselie, bieslook en knoflook. Deze kruiden worden heel fijn gesneden en vervolgens door de boter gemengd.

          € 2,75 / 100 g

          x 100 g
        • Satésaus §

          Satésaus, of pindasaus, een populaire saus en heerlijk bij veel gerechten.

          € 1,25 / 100 g

          x 100 g
    • Let op: gebruik van onze leenbarbecues is mogelijk als u barbecuevlees bestelt. Neem hiervoor bij het plaatsen van uw online bestelling even contact op met: +31 38 331 3678

      • pacote de churrasco §


        • Barbecuepakket A §

          • varkensfiletlapje
          • bbq worst
          • satéstokje
          • kipdijlapje
          • hamburger

          € 9,50 / pessoa

          pessoa
        • Barbecuepakket B §

          • kipfilet
          • baconburger
          • shaslick
          • merguezworstje
          • Bourgondisch filetlapje

          € 12,50 / pessoa

          pessoa
        • Barbecuepakket C §

          • kipdijfiletlapje
          • karbonade
          • shaslick
          • kipsatéstokje
          • hamburger XL
          • bieflapje

          € 15,50 / pessoa

          pessoa
        • BBQ Saladepakket §

          • opgemaakte salades
          • 3 sauzen
          • stokbrood
          • kruidenboter

          € 6,75 / pessoa

          pessoa
      • churrasco §


        • Bourgondisch filetlapje §

          Smaakvol filetlapje voor de barbecue.

          € 2,95 / peça

          peça
        • Gemarineerde karbonade §

          Gemarineerde karbonades zijn zeer geschikt om te braden of te grillen, ze blijven lekker sappig.

          € 3,25 / peça

          peça
        • Gemarineerde speklap §

          Speklapjes op de barbecue, oerhollands en erg lekker gemarineerd. Tip: Door de speklapjes op een stukje aluminiumfolie te roosteren zijn steekvlammen eenvoudig te voorkomen.

          € 2,50 / peça

          peça
        • Mixed-grillspies §

          Spies met varkens, rund- en kippenvlees.

          € 2,40 / peça

          peça
        • Mosterd filetlapje §

          Mals filetlapje in een mosterdmarinade.

          € 2,95 / peça

          peça
        • Shaslick (varkensspies) §

          Spies met heerlijk gekruid varkensvlees, ui, spek en paprika.

          € 2,60 / peça

          peça
        • Souvlakispies §

          Een heerlijk malse souvlakispies.

          € 1,60 / peça

          peça
        • Spareribs §

          Spareribs behoren tot het populairste barbecuevlees wereldwijd. Het vlees van spareribs is mals en sappig, en aan elke spare rib zit een handig botje waardoor je het lekker met de hand kunt eten.

          € 3,25 / peça

          peça
        • Tandoorispies §

          Kipsiezen met pittige tandoori kruiden.

          € 1,60 / peça

          peça
        • Varkenshaassatéstokje §

          Met de hand geregen en gesneden spies van varkenshaas.

          € 2,35 / peça

          peça
        • Varkenssatéstokje §

          Varkenssatéstokje, heerlijk voor op de barbecue.

          € 1,50 / peça

          peça
        • Amerikaanse hamburger §

          Een hamburger zoals een hamburger hoort te smaken.

          € 1,75 / peça

          peça
        • Baconburger §

          Een zacht gekruid gehaktmengsel, belegd met een plak bacon.

          € 1,75 / peça

          peça
        • Barbecueworst §

          Heerlijke barbecueworst, smaakt uitstekend bij alle mogelijke soorten sauzen. Voor kinderen zijn het ideale worstjes op de barbecue omdat ze al gaar zijn.

          € 1,25 / peça

          peça
        • Duitse braadworst §

          Zoals een echte braadworst hoort te zijn, mager en sappig vlees.

          € 1,65 / peça

          peça
        • Gehaktballetjesspies §

          Spies met kleine gehaktballetjes, ook lekker voor de kleintjes.

          € 1,50 / peça

          peça
        • Gehaktspies §

          Lekkere gehaktspies voor op de barbecue.

          € 1,50 / peça

          peça
        • Merguezworst §

          Merguez is een worst uit de Noord-Afrikaanse keuken die wordt bereid van lams- of rundvlees en is gekruid met harissa.

          € 1,65 / peça

          peça
        • Smoked griller §

          Lekkere specialiteit voor de barbecue.

          € 1,95 / peça

          peça
        • Lamskotelet §

          De lamskotelet is een lamskarbonade uit de rug van het lam. Van de barbecue een nog intensere smaak.

          € 4,75 / peça

          peça
        • Lamsvleesspies §

          Spies met malse blokjes lamsvlees.

          € 3,50 / peça

          peça
        • Bieflap §

          Bieflappen, ook wel baklappen genaamd, zijn van de magere rundvleesdelen gesneden, maar zijn geen biefstuk. Kort om en om bakken is het lekkerst. Het vlees kan zowel gaar als rosé gegeten worden.

          € 4,00 / peça

          peça
        • Biefstukspies §

          Een spies met malse stukjes biefstuk.

          € 3,25 / peça

          peça
        • Kogelbiefstuk §

          Kogelbiefstuk wordt gesneden van het zachtste deel, de kogel van de bovenbil of van de kogel van het spierstuk. Kogelbiefstuk is nog malser dan biefstuk.

          € 5,25 / peça

          peça
        • Ribeye §

          De prachtige rib-eye steak van het kalf is mals doorregen en zacht van smaak. Zowel op de grill als in de pan een succes.

          € 6,50 / peça

          peça
        • Runderentrecôte §

          Entrecôte is een hoogwaardig stuk vlees gesneden van de dunne lende en heeft een klein vetrandje. De entrecôte smaakt het beste als hij net niet helemaal gaar is.

          € 5,25 / peça

          peça
        • Hawaïspies §

          Met de hand geregen spies met kipfilet en ananas. Erg geschikt voor de barbecue.

          € 2,25 / peça

          peça
        • Kamperbrugje §

          Specialiteit van uw slagerij Norg.

          € 3,25 / peça

          peça
        • Kipdijfiletlapje §

          Kipdijfilet is mager vlees met een klein beetje vet. Het is heel mals en heeft meer smaak dan de gewone kipfilet.

          € 2,75 / peça

          peça
        • Kipdrumstick §

          Het onderste deel van de bout wordt vaak gebakken als klein gegaard hapje of snackje bij de borrel. Ze kunnen echter ook gebruikt worden bij de warme maaltijd.

          € 1,65 / peça

          peça
        • Kipfiletschnitzel §

          Kipfiletschnitzel is een opengesneden kipfilet. Heerlijk om snel te bakken en een zeer zacht stukje vlees.

          € 3,25 / peça

          peça
        • Kipsatéstokje §

          Kipsatéstokje, heerlijk voor op de barbecue.

          € 1,70 / peça

          peça
        • Garnalenspies §

          Een lekker en gezond visgerecht voor op de barbecue.

          € 2,95 / peça

          peça
        • Zalmfilet §

          Speciaal voor de visliefhebber. Een heerlijk stukje verse zalm voor de barbecue.

          € 5,95 / peça

          peça
        • Zalmspies §

          Een heerlijke visspies voor op de barbecue.

          € 4,75 / peça

          peça
        • Runderhamburger XL §

          Een heerlijk verse runderhamburger voor de barbecue.

          € 2,50 / peça

          peça
      • vegetariana §


        • Groenteschijf §

          De vegetariër hoeft zeker niet alleen maar stokbrood te eten op een barbecue. Deze groenteburger is heerlijk!

          € 2,20 / peça

          peça
        • Hamburger §

          Een heerlijke vegetarische hamburger voor op de barbecue.

          € 2,20 / peça

          peça
        • Kerriespies §

          Spies met vegetarische kipstukjes in een kerriemarinade.

          € 2,20 / peça

          peça
        • Pikante spies §

          Spies met vegetarische stukjes in een pikante marinade.

          € 2,20 / peça

          peça
        • Satéstokje §

          Lekkere veggie stukjes in een smeuïge pindasaus.

          € 1,95 / peça

          peça
        • Shaslick §

          Spies met heerlijk gekruid vlees, ui, spek en paprika.

          € 2,65 / peça

          peça
      • BBQ - Brood en boter §


        • Stokbrood §

          Maak uw barbecuefeestje compleet met lekker vers en knapperig stokbrood en kruidenboter.

          € 3,75 / peça

          peça
        • Kruidenboter §

          € 2,95 / 100 g

          x 100 g
      • BBQ - Accessoires §


        • Gasbarbecue §

          Let op! Alleen mogelijk in combinatie met de afname van barbecuevlees. Huur onze haal- en brengservice erbij en we halen de barbecue ook weer bij u op. Als u ervoor kiest het zelf te retourneren dan graag de eerstvolgende (werk-)dag weer retour.

          € 15,00 / peça

          peça
        • ophaalservice §

          Met onze ophaal- service halen wij het materiaal ook weer bij u op.

          € 10,00 / peça

          peça
        • Wegwerpborden en bestek §

          Bestel wegwerpborden en bestek voor uw feestje. Wel zo makkelijk.

          € 1,00 / pessoa

          pessoa
        • Borden en bestek §

          Porseleinen borden en bestek, voor een meerprijs van € 0,25 per persoon met schoonmaakservice te bestellen.

          € 1,50 / pessoa

          pessoa
        • Partytent §

          € 25,00 / peça

          peça
        • Statafel §

          Huur online een statafel voor uw feestje.

          € 7,50 / peça

          peça